Előkerült Paudits Béla végrendelete

Paudits Béla színész, táncdalénekes
Vágólapra másolva!
Semmit nem örököl a lánya a volt élettárs szerint, a budapesti, II. kerületi lakásban is ő lakik.
Vágólapra másolva!

Még mindig nem zárult le a hagyatéki eljárás a felek közti per miatt: a színész egykori lakásában volt élettársa lakik, egy János nevű férfi, aki szerint Paudits lányának nem jár semmi.

„Borzasztó ez a jogi hercehurca és szeretném, ha már vége lenne, de erre sajnos nem sok esélyt látok, mivel még a hagyatéki tárgyalás sem tudott lezárulni a per miatt. Olvastam több lapban, hogy nem került elő Béla végrendelete, de ez nem igaz! Csak arról van szó, hogy amikor Emília eljött a lakásba, mondván, hogy papírokra van szüksége ahhoz, hogy eltemesse az apját, egyszerűen nem találta" – nyilatkozta a férfi a Ripostnak.

Mátrai Zsuzsa énekes és Paudits Béla színész, táncdalénekes 2009-ben Forrás: MTI/Kollányi Péter

„A végakarat létezik, Béla 20 évvel ezelőtt írta meg, és helyezte letétbe. Abban feketén fehéren le van írva, hogy én vagyok a kizárólagos örököse, hiszen Emília soha nem kereste őt, és nem tartották a kapcsolatot. Igaz, amikor Béla haldoklott, bejött a kórházba, de nem maradt mellette, mert valami fontosabb dolga akadt. Én voltam az, aki az utolsó percekben is fogtam Béla kezét" – tette hozzá.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Egy szomszéd kiállt a férfi mellett

„A művész úr lánya beperelte ezt a szegény fiút, mert hát úgy gondolja, hogy őt illeti a lakás. Persze valóban ő a lánya, hiába örökbe fogadott gyerek volt, Béla apasági nyilatkozatot is tett annak idején. De azért mégiscsak furcsa, hogy

tudomást sem vett róla, most pedig a bírósággal akarja kirakatni innen azt, aki sok éven át itt volt, és mindenben segítette Bélát" – sopánkodott egy szomszéd korábban.

Paudit Béla korábban interjút adott az Origónak, hosszan mesélt, itt olvashatja színes élettörténetét.