John Travolta tanítja a Trónok harca szépségét

Nathalie Emmanuel mint Missandei a Trónok harcában
Vágólapra másolva!
A Trónok harcá-ban Missandei-ként látott Nathalie Emmanuel új sorozatba tart, John Travolta és Kevin Hart oldalán tűnik majd fel.
Vágólapra másolva!

Alakul a Die Hart című sorozat, amelyben Kevin Hart önmaga fiktív verzióját játssza: a történet szerint elege lesz abból, hogy az akciófilmekben mindig a vicces untermant alakítja, szeretne ő maga is igazi akciósztárrá válni – ehhez azonban el kell végeznie egy tanfolyamot.

Kevin Hart Forrás: AFP

A kurzust John Travolta megszállott karaktere tartja, Nathalie Emmanuel pedig egy rivális diák lesz, aki nő létére igen magasra teszi a lécet, minden akciójelenetben tökéletesen helytáll – amivel persze csak idegesíti Hartot és a többieket.

Nathalie Emmanuel a Trónok harcában Forrás: HBO

A forgatókönyvet Tripper Clancy (Übergáz) és Derek Kolstad (John Wick-filmek) jegyzik, a rendező pedig Eric Appel lesz, aki korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint a Szilícium-völgy, az Atyám, Zorn! vagy a Brooklyn 99: Nem százas körzet.

A szériának egy áprilisban induló tartalomszolgáltató, a Quibi ad otthont, amely kifejezetten okostelefonra gyárt majd tartalmakat a 25-35 éves korosztály számára, így a sorozataik is csak 7-10 perces epizódokból fognak állni.