Magyar sztárok, akik egzotikus tengerpartra utaztak a tél elől

Luxus Vivi
Vágólapra másolva!
Sokan nézik irigykedve, vágyakozva azok képeit, akik elmenekültek a hideg évszak elől, és hosszú ideig élvezik január, február táján a napsütést, a tengerpartot. A magyar sztárok egy része is elvonult pihenni, az egzotikus tájakról pedig szó szerint elárasztják itthon maradt rajongóikat a szexi, bikinis képeikkel. Szorcsik Viki Panamából üzenget, Luxus Vivi Malajziában van, Iszak Eszti Balin pihen, de mások is jó messze utaztak egy kis napfényért.
Vágólapra másolva!

Szorcsik Viki

A Jóban Rosszban egykori színésznője nagy utazó, Instagramján és blogján pedig rendszeresen beszámol arról, hogy épp merre jár a világban. Nemrég ért haza, de képei szerint máris újra elrepült: ezúttal pedig Panama volt az úti cél.

Új párját is egy repülésnek köszönheti, a hosszú út alatt beleszeretett egyik útitársába. "Azt hiszem, a repülőn megpecsételődött a további életem sorsa. Elkezdődött valami, amit úgy hívunk, szerelem. Menthetetlenül bedarált az érzés egy másodperc leforgása alatt" - írta.

Dér Heni

Az énekesnő is új párjával utazott, akit egy ideje már nem rejteget annyira a kíváncsi rajongók elől. Kubából árasztotta el az Instagramját szexi képekkel, de mint írja, már honvágya van.

"Ma utoljára sétáltam Varadero habjaiban, irány a főváros, megnézzük milyen a havannai éjszaka, és repülünk haza... Rengeteget pihentem, töltődtem, csodás helyeken jártam, szuper emberekkel ismerkedtem, de már őszintén alig várom, hogy megérezzem az otthon illatát, és kicsit a kedvenc ágyamban hajtsam álomra a fejem. Nem véletlen a mondás, miszerint mindenhol jó, de legjobb..." - írta.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!