A Dal 2020: jön Rácz Gergő, Kökény Attila, Heincz Gábor Biga

A Nene zenekar három tagja
Vágólapra másolva!
Szombaton bemutatkozik az idei mezőny utolsó 10 produkciója A Dal 2020 színpadán, a harmadik és egyben utolsó élő válogatóban. A három válogatóból összesen tizennyolc dal kerül a két elődöntőbe, az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig már a március 7-ei döntőben mérettetheti meg magát, amelynek győztese 75 millió forintból építheti tovább zenei karrierjét.
Vágólapra másolva!

A harmadik válogatóban az alábbi előadók dalai versenyeznek:

Berkes Olivér – Visszakér a múlt
Diana – Menedék
Ember Márk – Tovább
Heincz Gábor "Biga" – Máshol járunk
Kóbor Zsóka és Polgár Patrik – Valamiért
Kökény Attila – Búcsúznom kell
MDC – Más világ
Rácz Gergő, Orsovai Reni – Mostantól
Tortuga – Mámor tér 3.
Turbo – Iránytű

A Dal 2020-ban fontos újítás, hogy ezentúl a tíz fellépő előadása után adhatják le a nézők a szavazataikat, aminek összesítése után a legkevesebb pontot gyűjtő dal azonnal kiesik a versenyből.

A második élő válogatón a nézői szavazatok alapján a legkevesebb voksot Arany Timi kapta, így ő búcsúzott a show-tól. A megmaradt kilenc előadó közül a zsűri választása alapján a Patikadomb sem folytathatja az elődöntőben.

A Nene zenekar három tagja Forrás: MédiaKlikk/Duna TV

A versenyben maradó nyolc dalból a nézők további szavazatai és a zsűri pontjainak összesítése szerint a Mocsok 1 kölykök és a Konyha számára is véget ért a műsor. A továbbjutók pedig, akikkel találkozunk az elődöntők során a Nene, a Kies, Molnár Dániel, Takács Nikolas, Wolf Kati és Nági.

A Dal adásai után, 21.45-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.