SMS-ben szakított élettársa Pamela Andersonnal

Gut Aiderbichl Christmas market Pamela Anderson GUINEA PIG
Pre-opening of Gut Aiderbichl Christmas market, Henndorf, Austria, on 12 th November 2019. PICTURE: Pamela Anderson - 20191112_PD16905 (Photo credit should read "MIKE VOGL.vogl-perspektive.at/APA-PictureDesk via AFP")
Vágólapra másolva!
11 napig tartott a sajtóban házasságnak hívott kapcsolat, amit végül nem legalizáltak.
Vágólapra másolva!

Január közepén a lapok arról írtak, hogy az 52 éves tévésztár-modell új férje a 74 éves Jon Peters producer. 30 évvel ezelőtt randevúztak először egymással, de nemrég újra összejöttek, és hétfőn össze is házasodtak. A Daily Mail híre szerint Malibun volt a ceremónia, állítólag a gyerekeket azért meghívták, ha már a sajtót és a sok barátot nem.

A producer a The Hollywood Reporternek arról beszélt, hogy sok nőt megszerezhetne, de neki 35 éve Pamela kell, mivel „megvadítja őt, a szó jó értelmében". Olyan filmek köthetők hozzá, mint a Csillag születik, a Superman visszatér, a Wild Wild West – Vadiúj Vadnyugat, a Pénzvonat, az Ez a fiúk sorsa, a Tango és Cash. A Baywatch sztárja korábban kétszer volt Rick Salomon felesége, de férjei közt volt Kid Rock és Tommy Lee is.

Forrás: APA-PictureDesk/MIKE VOGL.vogl-perspektive.at / picturedesk.com/Mike Vogl.Vogl-Perspektive.At

Utána kiderült, hogy esküvő ugyan volt, de a házasság nem legális, mert pár dokumentumot még alá kellett volna írni. Erre nem került sor, mert 11-12 nappal később már szétment a páros.

A US Magazine szerint Peters SMS-ben szakított, ebben azt írta, hogy nyugalomra vágyik, idő kellett neki, hogy tudatosodjon benne, hogy 74 évesen nem akar már „nemzetközi szerelemben élni", azaz nem akarja a világsajtó figyelmét. Azt írta, hogy most elvonul pár napra, és javasolja Pamelának, hogy utazzon vissza Kanadába.

A producer szerint jobb, ha külön utakon folytatják.

„Remélem, megbocsátasz nekem" – írta az SMS végén. A szőke színésznő-modell, egykori szexszimbólum talán már várta is ezt a lépést, vagy az egész felhajtás csak a sajtónak szólt, mert SMS-ben biztosította a férfit, hogy megbocsát neki, mellékelve egy puszit küldő emojit.