Újoncok és visszatérők is lesznek A Dalban

A DAL 2020 Versenyzők
Vágólapra másolva!
A Dal 2020 műsor készítői idén megújult díszlettel várják a nézőket. Napok óta zajlanak a próbák a stúdióban, kezdés szombat este 19.35-kor a Duna Televízión.
Vágólapra másolva!

Minden eddiginél többen jelentkeztek: csaknem hatszáz nevezés érkezett, közülük harminc produkció küzdhet a győztes helyért, március elején pedig kiderül, hogy melyik dal lesz az év magyar slágere. A Dal 2020 hat héten keresztül szombat esténként látható a Dunán és a Duna Worldön.

Forrás: MTVA - Kaszner Nikolett

Új látványvilággal jelentkezik a műsor, tizennégy kamera rögzíti az adást, és száznál is többen gondoskodnak arról, hogy a nézők a képernyők előtt minél jobban átélhessék a produkciókat.

Újoncok és visszatérők

A szombati első adásban tízen lépnek színpadra, köztük A Dalban még újoncnak számító Zaporozsec zenekar, de lesznek visszatérő előadók is, mint Pál Dénes, akinek szerzeményét kislánya ihlette.

Fekete Bori nevét a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutatóban ismerhette meg a közönség. Most a HorusMarcus rapformációval közösen adja elő a Tiszavirág című dalt. Az első válogatóban találkozhatnak a nézők még a Fatal Errorral, Muriellel, Varga Szabolccsal, Feng Ya Ouval, valamint színpadra lép még a HolyChicks zenekar, Nagy Bogi és a Talk2night is.

A szakmai zsűriben 2020-ban Vincze Lilla, Apáti Bence, Nagy Feró és Pély Barna értékeli a produkciókat: Itt olvashat többet a dalokról, a zsűriről, a műsorvezetőkről.