Magyar siker a rajzfilmes gálán

Love, Death and Robots: A titkos háború
Vágólapra másolva!
47. alkalommal adták át az Annie-díjakat, a Nemzetközi Animációs Film Szövetség (ASIFA-Hollywood) idén egy magyar stúdiót is elismert.
Vágólapra másolva!

Magyarokat is díjaztak az idei Annie-gálán, a televízióra vagy médiára készült legjobb FX (digitális látványeffektus) kategóriában a Netflixen futó Love, Death and Robots című animációs antológiasorozat A titkos háború című epizódja nyert, amely a magyar Digic Pictures animációs stúdió közreműködésével készült, a díjazottak név szerint Németh Viktor, Illés Szabolcs, Sipos Ádám és Vladimir Zhovna voltak. A szériáról itt írtunk bővebben.

Love, Death and Robots: A titkos háború Forrás: Netflix

A Klaus – A karácsony titkos története című Netflix-produkció hét trófeát, köztük a legjobb animációs film és a legjobb rendező díját nyerte el az Annie-díjak idei Los Angeles-i gáláján. Az animációs filmeket jutalmazó díjátadó ceremónián a Netflix további három díjat gyűjtött a Keresem a testem című filmmel, amely a legjobb független animációs film díját is megkapta.

A tévés kategóriák díjazottjai között volt például a BoJack Horseman és Az úr sötét anyagai, a jelöltek és nyertesek teljes listája itt található.