Harry herceg és Meghan Markle saját magát alakíthatja egy tévésorozatban

Horizontal ROYAL GUARD CEREMONY BIRTHDAY ROYAL FAMILY QUEEN PARADE UNIFORM
(FILES) In this file photo taken on June 08, 2019 Britain's Meghan, Duchess of Sussex (L) and Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R) return to Buckingham Palace after the Queen's Birthday Parade, 'Trooping the Colour', in London. - Britain's Queen Elizabeth II on January 13, 2020, said Prince Harry and his wife Meghan would be allowed to split their time between Britain and Canada while their future is finalised. The couple said last week they wanted to step back from the royal frontline, catching the family off guard and forcing the monarch to convene crisis talks about the pair's future roles. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Golden Globe-díjas A korona, a The Crown még nézettebb lenne, ha rávenné őket a közös munkára.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az Origo is beszámolt, a brit királyi család két tagja, Harry herceg és Meghan Markle január 8-án bejelentette, hogy nem kívánnak többet eleget tenni a királyi család kötelezettségeinek. Ezt követően II. Erzsébet királynő magas szintű találkozót hívott össze, ahol megállapodtak abban, hogy Sussex hercege és hercegnője tavasztól elveszítik a királyi család pénzügyi támogatását, és nem használják a királyi címeket sem. Az egyelőre nem világos, hogy a házaspár és gyermekük biztonságáért ki fog felelni, és azt majd miből fizetik.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Angela Levin, a Harry: Conversations with the Prince írója elmesélte, hogy amikor először ment a palotába, hogy interjúzzon Harry herceggel, annak első kérdése az volt, hogy az írónő látta-e A korona című sorozatot. Ettől egy kissé zavarba jött Levin, majd Harry közölte, talán viccelődve, hogy leállítja a sorozatot, mire időben elérne hozzá. Természetesen ezt jogilag nem tudja megtenni, ahogy II. Erzsébet sem engedélyezi az epizódokat, és nem szól bele a történetbe.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A pagesix.com viszont arra célozgat, hogy a páros akár önmagát is alakíthatná, sőt, Meghan igazi troll lenne, ha beszállna a The Crown utolsó évadjába. Ted Sarandos, a Netflix tartalomigazgatója korábban jelezte, hogy érdekli őket egy ilyesféle együttműködés, de nagyon messze van ez még. Peter Morgan, a sorozat kreátora a Entertainment Weeklynek elmondta, hogy a történet még II. Erzsébet életének egy korábbi szakaszában jár, a 2010-es évek még odébb vannak. Meghan és Harry történetét nem kívánta kommentálni.

Filmes tapasztalata van

Meghan Markle a Briliáns elmék tévésorozatban játszott hosszabban, Rachel Zane karakterét vitte 108 epizódban. Korábban több filmben és sorozatban dolgozott, kisebb szerepe volt az Egy rém rendes családban, a New York-i helyszínelőkben, a 90210-ben, a 2009-es Knight Riderben, a Rejtélyben, a Miami helyszínelőkben, a Castle-ben.

Jön Károly és Lady Di

A The Crown, A korona az utóbbi évek egyik legigényesebb és leglátványosabb történelmi sorozata, 2016-ban startolt, három évad ment le belőle. A központi szereplő II. Erzsébet, és mivel egy évad nagyjából egy évtized, a harmadik szezonra lecserélték a komplett szerelőgárdát idősebb színészekre. Claire Foy két évadon át lehetett királynő, tavaly váltotta őt Olivia Colman, nyert is gyorsan egy Golden Globe-díjat a szerepért. A negyedik évad, amely idén érkezik, még a 80-as években játszódik, Josh O'Connor lesz Károly herceg, Emma Corrin pedig a fiatal Diána, Lady Di.