Harry herceg és Meghan Markle saját magát alakíthatja egy tévésorozatban

2020.01.22. 09:25

A Golden Globe-díjas A korona, a The Crown még nézettebb lenne, ha rávenné őket a közös munkára.

Ahogy arról korábban az Origo is beszámolt, a brit királyi család két tagja, Harry herceg és Meghan Markle január 8-án bejelentette, hogy nem kívánnak többet eleget tenni a királyi család kötelezettségeinek. Ezt követően II. Erzsébet királynő magas szintű találkozót hívott össze, ahol megállapodtak abban, hogy Sussex hercege és hercegnője tavasztól elveszítik a királyi család pénzügyi támogatását, és nem használják a királyi címeket sem. Az egyelőre nem világos, hogy a házaspár és gyermekük biztonságáért ki fog felelni, és azt majd miből fizetik.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Angela Levin, a Harry: Conversations with the Prince írója elmesélte, hogy amikor először ment a palotába, hogy interjúzzon Harry herceggel, annak első kérdése az volt, hogy az írónő látta-e A korona című sorozatot. Ettől egy kissé zavarba jött Levin, majd Harry közölte, talán viccelődve, hogy leállítja a sorozatot, mire időben elérne hozzá. Természetesen ezt jogilag nem tudja megtenni, ahogy II. Erzsébet sem engedélyezi az epizódokat, és nem szól bele a történetbe.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A pagesix.com viszont arra célozgat, hogy a páros akár önmagát is alakíthatná, sőt, Meghan igazi troll lenne, ha beszállna a The Crown utolsó évadjába. Ted Sarandos, a Netflix tartalomigazgatója korábban jelezte, hogy érdekli őket egy ilyesféle együttműködés, de nagyon messze van ez még. Peter Morgan, a sorozat kreátora a Entertainment Weeklynek elmondta, hogy a történet még II. Erzsébet életének egy korábbi szakaszában jár, a 2010-es évek még odébb vannak. Meghan és Harry történetét nem kívánta kommentálni.

Filmes tapasztalata van

Meghan Markle a Briliáns elmék tévésorozatban játszott hosszabban, Rachel Zane karakterét vitte 108 epizódban. Korábban több filmben és sorozatban dolgozott, kisebb szerepe volt az Egy rém rendes családban, a New York-i helyszínelőkben, a 90210-ben, a 2009-es Knight Riderben, a Rejtélyben, a Miami helyszínelőkben, a Castle-ben.

Jön Károly és Lady Di

A The Crown, A korona az utóbbi évek egyik legigényesebb és leglátványosabb történelmi sorozata, 2016-ban startolt, három évad ment le belőle. A központi szereplő II. Erzsébet, és mivel egy évad nagyjából egy évtized, a harmadik szezonra lecserélték a komplett szerelőgárdát idősebb színészekre. Claire Foy két évadon át lehetett királynő, tavaly váltotta őt Olivia Colman, nyert is gyorsan egy Golden Globe-díjat a szerepért. A negyedik évad, amely idén érkezik, még a 80-as években játszódik, Josh O'Connor lesz Károly herceg, Emma Corrin pedig a fiatal Diána, Lady Di.

Friss