Bejelentették a világ legdrágább sorozatának főszereplőit

Ema Horvath
Vágólapra másolva!
Az Amazon Studios bejelentette, kikkel képzeli el A gyűrűk ura-sorozatot.
Vágólapra másolva!

A J.R.R. Tolkien-regényciklusból készült The Lord of the Rings-filmek nagy sikerrel mentek a mozikban, jó nézettséget hoznak a tévéknek. Idő kérdése volt, hogy egy gyártó lecsapjon a precízen kidolgozott fikciós világra, és új sztorikat kreáljon Középföldén és a környékén.

A hivatalos közlés szerint Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers és Daniel Weyman lesznek a főbb színészek. Ema Horvath nem túl ismert fiatal színésznő, a neve alapján akár lehetne magyar is: annyit sikerült kideríteni róla, hogy szülei Szlovákiából emigráltak az USA-ba.

Ema Horvath IMDb

Az olvasópróbák már zajlanak, februárban pedig elindul a forgatás is. A Hollywood Reporter szerint ez lesz minden idők legdrágább sorozata, egymilliárd dollár körül lesz a költségvetés. A gyűrűk ura-tematika jogaiért a stúdió 250 milliót fizetett, ennyibe került, hogy használhassanak orkokat, elfeket, és a komplett mitológiát.