15 éve nem kapott színészként munkát a Hegylakó sztárja

1586736a
Vágólapra másolva!
A Jóbarátokból és a Hegylakó sorozatból ismert Stan Kirsch a kilencvenes években szerepelt sokat.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 51 évesen öngyilkos lett Stan Kirsch. New Yorkban született, gyerekként már színészkedett, első munkája négyévesen volt, egy reklámban szerepelt.

Karrierje a 90-es években lendült be, szerepelt a Jóbarátokban, de a nagy dobása a Hegylakó sorozat volt. Itt a főszereplő Adrian Paul mellett talán neki volt a legfontosabb karaktere, Richie Ryant 107 részben alakította. A történetre itthon is biztos sokan emlékeznek, mert évekig ismételték a hazai tévék a sorozatot: Duncan MacLeod mellett harcolt a fiatal fiú, egyfajta tanítványa volt.

Később felbukkant a Szerelemhajóban, a Rejtélyes igazságokban, a JAG-ben. 2005-ben még játszott A mélység foglyai című filmben, ez már lejtmenet lehetett, az IMDb-n csak 3,5-ön áll. 2008-ban még szinkronizált egy rajzfilmsorozatban, utána színitanodát alapított. Adrian Paul egyelőre sem Instagramján, sem a Twitteren nem reagált régi kollégája halálhírére.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!