Mégsem halt meg a korábbi szexi modell

Vágólapra másolva!
A Malibu Bay Films előbb bejelentette Julie Strain halálát, amit átvett több neves szakportál, majd bocsánatért esedezve közölték, hogy életben van.
Vágólapra másolva!

Okozott némi zűrzavart az amerikai filmes-tévés médiában a Malibu Bay Films, amely előbb sajnálkozva bejelentette Julie Strain halálát, majd korrigáltak, mondván, egy biztos forrás állítja, hogy a színésznő életben van.

Julie Strain főképp B filmekben játszott – ezek általában kisebb költségvetésű, valódi világsztárokat és neves rendezőket mellőző produkciók, amelyek nagy része nem is ment moziba, hanem egyből VHS-re, DVD-re vagy a tévébe. Pár jellemző cím, amelyben szerepelt: Érzéki bűnök, Dupla dinamit, Veszélyes élvezetek, Vámpírszerelem, Bikini osztag. Emellett látható volt Penthouse-videókban, és a Baywatchban is volt kisebb szerepe.

Strain huszonévesen súlyos lovasbalesetet szenvedett, a fejét is beütötte, minden emléke törlődött. Las Vegasban fedezték fel a média számára, 1989-ben, egy Sugar Ray Leonard - Roberto Duran bokszmeccsen figyeltek fel a vonzó nőre.