Nyert a Breaking Bad-film, a BoJack Horseman, a Fleabag

El Camino, Breaking Bad film
Vágólapra másolva!
25. alkalommal osztották ki a kritikusok díját az USA-ban: a Critics' Choice Awards gálát Taye Diggs vezette vasárnap este.
Vágólapra másolva!

Lezajlott az idei Critics' Choice Awards is, tévés fronton jelentősebb meglepetések nélkül. A drámai sorozatok közt nyert az Utódlás, amely így megelőzte A korona harmadik évadját, és a Trónok harca – sokak szerint összecsapott – utolsó szezonját. Ugyancsak az Utódlás adta a legjobb, drámai sorozatban szereplő színészt, Jeremy Strongot.

A komédiasorozatok között díjazták a Fleabag-et, a komédiasorozatban játszó színészek közt pedig Bill Hader nyert, noha Barry című sorozata csak részben vicces, amúgy elég sok embert ölnek meg benne. A limitált szériáknál, minisorozatoknál a When They See Us legyűrte a Csernobilt, de utóbbi egy díjat azért elhozott Stellan Skarsgård alakítása után.

El Camino, Breaking Bad film Netflix

Talkshow-fronton döntetlen született két győztessel (The Late Late Show with James Corden, Late Night with Seth Meyers), az animációk kategóriájában pedig a BoJack Horseman" (Netflix) nyert. A remekül sikerült El Camino: A Breaking Bad Movie is kapott díjat, a tévéfilmek közül emelkedett ki. A győztesek listáját itt olvashatja.