10-9 lett, nagy csata zajlott az Exatlon-villáért

extalon
Vágólapra másolva!
Különös módon a győztes csapatban lett kisebb válság, főképp azért, mert a 10 pontból hetet a három fiú hozott, a négy női versenyző csak három győzelmet kapirgált össze.
Vágólapra másolva!

Brigitta és Dorka futama hozott nagy izgalmat a vége felé, 9-9 lett ezzel, mivel előbbinek sikerült legyőzni a 18 éves riválisát, aki korábban már sok ellenfelét elporolta. Ezzel megint „hirtelen halál" következett az Exatlonban, azaz egy pont döntött arról, ki megy a nem túl komfortos faházba, és kié lesz a medencés, mindenféle luxussal felszerelt villa.

„Hárman vagyunk fiúk, de tíz pontból hetet mi hoztunk" – lihegte a végén Zalán, aki nehezen, de legyűrte Zsoltot. Így 10-9 lett a vége, a kék csapaté lett tehát újfent a villa, a Bajnokok pedig továbbra is puritán körülmények között készülhetnek.

Ma sem ment Csollány Szilveszternek, ő csak nagy ritkán nyer egy menetet, de Zozo is formán kívül dobált, ő kétszer (vagy háromszor) is kikapott: ha az első dobás nem sikerül neki, stresszelni kezd, és hitehagyottá válik. Szandi viszont feljavult a pirosaknál. „Köszönöm a csapat bizalmát, hogy futhattam a hirtelen halálban. A csütörtöki nap a nagyon fontos, majd odatesszük magunkat" – vigyorgott a vereség ellenére (róla sok remek fotót itt talál). Busa Gabi szerint fej-fej mellett ment a két csapat, és a vereség ellenére is elégedett volt a társakkal.

tv2

A kékek ugyan nyertek, de Cservenák Alexandra kisebb válságba került, túl sokszor kapott ki zsinórban. „Elvesztette az önbizalmát, de mi támogatni fogjuk" – ígérgette Timi. A mai adásnapon viszont belefért, hogy ő gyenge legyen, viszont csütörtökre már javulnia kell: ha akkor kikapnának, a kékeknél női kieső jönne, és ilyen statisztikával Alexandra menne párbajra.