Már 33 kilót fogyott Király Linda

Király Linda
Vágólapra másolva!
Király Linda már 33 kilót leadott, de szeretne még tovább fogyni – bár így is azt mondja, hogy jól érzi magát a bőrében.
Vágólapra másolva!

Király Linda agyi cisztája miatt kezdett el hízni, de egy műtét és szigorú diéta után mára 33 kilót leadott. "Szeretnék még fogyni, de már nem ez a lényeg, hanem hogy egészséges legyek, és jól érezzem magam a bőrömben. És ez már most is abszolút így van. Amint elkezdtem ezt az új életvitelt és persze a gyógyszerek szedését, sorra enyhültek, majd szűntek meg a tünetek, és mára a depresszió is a múlté" – mondta a Borsnak.

Király Linda Forrás: Instagram/Király Linda

"Kőkemény időszakon mentem keresztül az utóbbi öt-hat évben, ami szó szerint megkeserítette az életemet. Iszonyú ödémásak voltak a lábaim, alvászavaraim voltak, hiába koplaltam, akkor is folyton híztam, és depressziós is voltam. Azt éreztem, nincs kontrollom a testem felett, óriási fizikai fájdalmaim voltak, alig tudtam lábra állni, nehezemre esett minden mozdulat, szóval elég mélyen voltam. Egész egyszerűen nem volt életkedvem" – mesélte a korábbi időszakról.

Az énekesnő nemcsak fogyott, de úgy tűnik, a gyógyulás útjára is lépett, a cisztája is zsugorodni kezdett. "Rendszeresen járok kontrollra, és figyeljük, hogyan hatnak a gyógyszerek az agyamban lévő cisztára is, és már látjuk, hogy a kezdeti nagyságához képest zsugorodott az adenóma. Persze ez egy lassú folyamat, de nagyon örülök, hogy amiben reménykedtünk, az már most úgy tűnik, megvalósul" – mondta erről.