Szebeni Istvánnak jó barátja volt Gesztesi Károly, együtt jártak meccsekre

Szebeni, Gesztesi
Vágólapra másolva!
A TV2 híradósát megrendítette Gesztesi Károly halálhíre, nagyon jóban voltak, és nemcsak színészként, magánemberként is közel állt hozzá: közösen jártak focimeccsre, és gyakran ebédeltek együtt. Szebeni István nem tudott könnyek nélkül beszélni a barátjáról az Origónak, leginkább az fáj neki, hogy Gesztesi legutóbbi ebédmeghívására azt mondta, hogy majd legközelebb.
Vágólapra másolva!

"Mióta meghallottam a hírt, azóta siratom. Nemcsak remek színész és szinkronszínész volt, hanem kivételesen jó ember, úgy is mondhatnám, hogy belőle tényleg csak egy volt. Nagyon szerette az életet, és meg is érdemelte volna, hogy sokáig éljen" - mondta Szebeni István az Origónak. Hozzátette, hogy Gesztesi sokszor hívta telefonon, invitálta az előadásaira, és többször megbeszélték, hogy leülnek együtt ebédelni valamikor. "Sokat jártunk együtt meccsekre, imádta a focit, és telefonon is gyakran beszélgettünk. Az fáj a legjobban, hogy legutóbb egy ebédmeghívásra azt mondtam, hogy majd legközelebb találkozunk, és már nem lesz legközelebb."

Forrás: Szebeni István / Facebook

Gyakran találkoztak, a nyáron például a Duna-parton voltak együtt, amikor megláttak egy shrekes flippert, és készítettek előtte egy közös képet. "Kérdeztem is Karcsitól, hogy nem zavarja-e, hogy állandóan mindenki Shrekkel jön elő, de azt mondta, nem, mert tudja, hogy milyen fontos ez az embereknek. És tényleg nem zavarta, bármikor odajöttek hozzá, mindenkivel szívesen beszélgetett, hihetetlenül közvetlen és kedves volt mindenkivel. Sajnos tényleg csak akkor döbbenünk rá, hogy mekkora kincs volt, mikor már nincs" - tette hozzá.