Polgár Tünde kényszerből tanult meg főzni

Polgár Tünde
Vágólapra másolva!
A MasterChef VIP 2 versenyzőjéről kevesen gondolták, hogy otthonosan mozog a konyhában, de rácáfolt minden sztereotípiára.
Vágólapra másolva!

"Tizenkét éves voltam, amikor engem és az öcsémet szó szerint eldobott az anyánk. Apukánk huszonnégy órában dolgozott, hogy mindenünk meglegyen, így engem arra kért, hogy vezessem a háztartást. Fogalmam sem volt, mit hogy kell csinálni, de nekiálltam és ösztönből főztem a családra. Sokat hibáztam, de egyre jobb és jobb lettem, mígnem azon kaptam magam, hogy imádok főzni" - mesélte a Ripostnak.

Én ugyanolyan háziasszony vagyok, mint amilyenné kislánykoromban váltam, csak annyi a különbség, hogy ma már nem kell megnéznem az alapanyagok árát. Sőt, számomra az az egyik legfontosabb, hogy minőséget szerezzek be mindenből" - mondta Polgár Tünde.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Elárulta, hogy gyakran kéredzkedik be a világ legjobb éttermeinek konyhájára is, hogy ellessen néhány trükköt kedvenc séfjeitől. Így járt már Gordon Ramsay londoni éttermének konyhájában, és bejutott kétszeres Michelin-csillagos női séf, Virginie Basselot tűzhelye mellé is.