Folytatódik a Mintaapák, jönnek Bödörék, ismét lesz Sztárban sztár a TV2-n

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A TV2 ismertette őszi műsorrendjét: az új tévés évadot a Mintaapák legújabb epizódjaival, egy vadonatúj, formabontó gasztrorealityvel, a Love Bistro-val,  valamint a Sztárban Sztár-ral és Bödörék-kel indítja el a csatorna az augusztus 24-i héten.
Vágólapra másolva!

Hamarosan indítja az őszi szezont a TV2, augusztus 24-én visszatér a Mintaapák című napi sorozat. A széria a Tények Plusz után kerül képernyőre Mészáros Béla, Kamarás Iván, Makranczi Zalán és Száraz Dénes főszereplésével, az általuk játszott négy apa története pedig jócskán tartogat a továbbiakban is meglepetéseket a csatorna ígérete szerint.

Tizennyolc sztárpár, két séf és egy műsor, amely egy reality és egy főzőshow párosítása – ez a TV2 új produkciója, a Love Bistro. Az augusztus 24-től hétköznap esténként, a Mintaapák után jelentkező, formabontó műsorban nem a recepteké a főszerep, hanem a párkapcsolatoké és a teljesítménykényszer alatt megélt pillanatoké, legyenek azok viccesek vagy feszültek. A műsorban tizennyolc sztárpár mérkőzik meg, erről bővebben is írunk majd, amint bejelentik a szereplőket.

Sztárban sztár Forrás: TV2

Augusztus 30-án, vasárnap a Tények után, 18.50-kor visszatér "az ország legnagyobb házibulija", a Sztárban Sztár, ahol tizenkét híresség adásról adásra zenei legendák bőrébe bújva igyekszik meggyőzni a nézőket, valamint a műsor megújult zsűrijét.

Szeptember 5-től a Bödörék is visszatér, a Tények Plusz után szombat esténként folytatódik vadonatúj részekkel.