Arnold Schwarzenegger is tévésorozatban folytatja

Arnold Schwarzenegger
Vágólapra másolva!
Kémsorozatban játszik majd, egy apát alakít.
Vágólapra másolva!

A legnagyobb mozisztároknak – Dustin Hoffman, Helen Mirren, Anthony Hopkins, Meryl Streep, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Woody Allen, Colin Farrell, Orlando Bloom, Winona Ryder, Drew Barrymore, John Travolta, Nicole Kidman, Reese Witherspoon – a 2010-es években már szabad átjárásuk volt a tévésorozatokba: egyre több pénz volt a tévéknél, streaming-szolgáltatóknál, egyre több projektet lehetett megvalósítani igényesen, hatalmas költségvetéssel, óriási stábbal, jó szakemberekkel, és eleve némely sztori inkább sorozatként működik jól, semmint kétórás mozifilmként. Most úgy tűnik, Arnold Schwarzenegger is tévésorozatban folytatja.

Arnold Schwarzenegger Forrás: Arnold Schwarzenegger/ Instagram

Nick Santora (producerként és írónként Esküdt ellenségek, Hazudj, ha tudsz, A szökés, Piszkos csapat, Vegas, Scorpion) újabb projektjében lesz a veterán színész, ez egy kémtörténet lesz, amelynek a főszereplője egy apa és a lánya. Az egykori testépítő persze az apát alakítja majd, a másik főszereplő még nincs meg. Egyelőre azt sem tudni, mely tévétársaság vagy streaming-médiacég veszi meg és adja le a kémsorozatot.

Schwarzeneggernek ez lesz az első komolyabb fikciós tévés munkája, első sorozata. Korábban már szerepelt reality műsorban, az NBC-n a Celebrity Apprentice nézői láthatták, de három éve kilépett.