Nagy Jóbarátok-találkozó: meglepetések, újabb dátum

Friends Cinema TV series HORIZONTAL
Friends Matt Le Blanc Lisa Kudrow David Schwimmer Jennifer Aniston Matthew Perry Courtney Cox-Arquette
Vágólapra másolva!
David Schwimmer azaz Ross mesélt a tervezgetett találkozóról.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok minden idők legnépszerűbb komédiasorozata lett, hiába lett vége 16 éve, a tíz évad 236 részét azóta is milliók nézik naponta. Természetes, hogy nagy várakozás előzi meg a hat főszereplő találkozását, noha nem arról van szó, hogy újabb epizódok készülnének, csak összeülnek és anekdotáznak.

Forrás: Origo

A The Tonight Show Starring Jimmy Fallon hétfői adásában az egykori Ross elmondta, hogy nagyon szeretnék leforgatni a különleges adást, amely nem előre megírt dialógusokból áll majd, azaz helyben improvizálnak, beszélgetnek. Lesznek persze meglepetések is, nem csak egy kanapén társalognak. A színész szerint augusztus közepére várható a felvétel, de

elképzelhető, hogy csak később jönnek össze.

„Ha mindannyian úgy véljük, hogy elég biztonságos, akkor megcsináljuk, de ha nem, akkor várunk addig, míg újra biztonságos nem lesz a forgatás" – summázta. Ez pedig akár azt is jelentheti, hogy idén már nem is lesz Jóbarátok-találkozó, hiszen ha csak egy olyan színész is van a hatosból, aki nagyon fél a fertőzéstől, akkor már nem vállalják a produkciót.