Először mesélt életmentő műtétjéről Gáspár Bea

Gáspár Bea
Vágólapra másolva!
Gáspár Bea súlygyarapodása már az egészségét veszélyeztette, ezért a gyomorszűkítés mellett döntött. Orvosával abban bíznak, hogy a beavatkozásnak köszönhetően elindul a várt súlycsökkenés.
Vágólapra másolva!

Három hete volt a műtét, amire úgy érzi, egészsége miatt nagy szüksége volt. "Azért volt a műtétnek életmentő jellege, mert az elkövetkezendő életemre lesz hatással" - mondta, utalva arra, hogy az elmúlt években folyamatosan kúsztak fel rá a kilók, évente 13-15 kilóval lett nehezebb, ami egyre inkább nehezítette a mindennapjait.

Nehezen tartotta a javasolt diétát, és a mozgás sem volt soha szerves része az életének, emellett a munkái miatt is gyakran kóstolt olyan ételeket, melyeket nem szabadott volna. "Hiába szedek cukorgyógyszert, hiába szedem a pajzsmirigyre a gyógyszert, nem volt érdembeli változás, mert nem volt bennem olyan akaraterő, hogy tényleg tényleg számoljam a kalóriát" - vallotta be a Mokkában.

Azt is elárulta, hogy a 68-70 kiló elérése lenne a célja, szeretne vitalisát, energiát, erősebb fizikumot és állóképességet.