Családja és barátai emlékeztek az egy éve meghalt tévésztárra

WE Day California Celebrates 16,000 Youth Leading Lasting Change in America GettyImageRank3
INGLEWOOD, CALIFORNIA - APRIL 25: Cameron Boyce attends WE Day California at The Forum on April 25, 2019 in Inglewood, California. Tommaso Boddi/Getty Images for WE Day/AFP
Vágólapra másolva!
Egy éve halt meg a Disney sztárja, Cameron Boyce, mindössze 20 évet élt.
Vágólapra másolva!

Tavaly júliusban álmában halt meg egy epilepsziás roham következtében Cameron Boyce, családja és barátai a halála első évfordulóján emlékeztek rá a közösségi oldalakon.

Cameron Boyce Forrás: AFP/2019 Getty Images/Tommaso Boddi

Az édesapja, Victor Boyce egy vidám családi fotót osztott meg, mellé annyit írt, hogy "áldás az emléke", miközben a színészről Jessie-beli kolléganője, Skai Jackson is kitett egy videót az évfordulón.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

His memory is a blessing ❤️

Victor Boyce (@thevictorboyce) által megosztott bejegyzés,

Sofia Carson is megható üzenetet tett ki az Instagramra, ő az Utódok-ban és folytatásaiban játszott együtt Boyce-szal. "Minden nappal egy kicsit jobban hiányzol. Annyira fájdalmas, hogy nem vagy itt, de valahogy továbbra is meg tudod világítani az egész világunkat" – írta.

Az Utódok színésznői közül Dove Cameron kicsit más hangvételben emlékezett, szerinte egy éve a fiú fénye nélkül kell élniük: úgy véli, az univerzum hatalmas hibát követett el aznap, amit azóta sem tud helyrehozni.