Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tíz kilótól megszabadult az Ázsia Expressz győztese

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expressz győztese életmódot váltott, és már tíz kilót leadott.
Vágólapra másolva!

Horváth Gréta nagyon odafigyel a táplálkozásra, és a járvány előtt személyi edzővel edzett. "Akartam fogyni, de az életmódváltás, az egészség volt a fő cél. Sokat ettem, és nem egészségeset. Imádom a kenyeret, a pékárukat, de január hatodika óta száműztem az étrendemből. Muszáj volt, mert hetvenhat kilóra híztam, ami a százhatvan centimhez sok. Harminc leszek, még korai lenne elhízni" - mondta.

Forrás:Horváth Gréta/Instagram

"A főzeléket rizsliszttel vagy édesburgonyával sűrítem. Ha bolognai spagettit készítek, a férjemnek tésztával tálalom, én savanyúsággal eszem. Gyümölcsöt inkább délelőtt szoktam, és bekaptam pár falat csokit is, amikor úgy éreztem, leesett a vércukorszintem. Ha édességre vágyom, gyümölcsrizst készítek. Egy hónapja eszem sült krumplit, azzal tartom karban a szociális életem" - részletezte a Borsnak.

"Ha valamit a fejembe veszek, végigcsinálom. Ez életmódváltás, ésszel csinálom. Tinédzserkoromban olyan bután fogyókúráztam, hogy hullott a hajam és nem menstruáltam. Most tíz kiló lement négy hónap alatt. Még hetet szeretnék, de ha csak három megy le, az se gond. Érdekes, de amióta nem eszem lisztet, elmúlt a krónikus felfázásom. Pedig komoly volt, gyakran előjött, volt, hogy ügyeletet kellett hívni" - mesélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről