Köllő Babett kapcsolata megromlott az ikertestvérével

Luxus Köllő Babett
Vágólapra másolva!
Hónapokig feszült volt Köllő Babett viszonya a testvérével, a luxusfeleség tévés szereplései miatt távolodtak el egymástól.
Vágólapra másolva!

Köllő Babett és ikertestvére korábban mindig összetartott, de 2018 fordulópontot hozott a kapcsolatukban. "Akkor jött be a színészet mellett a tévézés az életembe. Hirtelen nagyobb lett a figyelem körülöttem, indult a Feleségek luxuskivitelben, amely formabontó volt a hazai televíziózásban. Akkoriban minden elismerő szóra jutott valamilyen szenny is a közösségi oldalakon" - mesélte a Borsnak Luxus Babett.

Forrás: Köllő Babett/Instagram

"Ekkor kaptam Rolitól egy kétoldalas e-mailt, amelyben megjegyezte, hogy nagyon elszálltam magamtól, és magamutogató lettem. Azt hozta fel példának, hogy azért vettem meg Masnit, a pomerániai törpespiccemet, mert kifejezetten drága kutyus" - mondta. A luxusfeleség igazságtalannak tartotta a kritikát, így már mindketten nehezteltek egymásra.

"Nem éreztem, hogy megváltoztam. Az üzenete utáni hónapokban is beszéltünk egymással, de érezhető volt köztünk némi távolságtartás" - árulta el.