Hódi Pamela életét megnehezíti pár kommentelő

Hódi Pamela/Instagram
Vágólapra másolva!
Hódi Pamela mindennapjait 542 ezren követik az Instagramon, de a rajongói mellett akadnak olyanok is, akik a kommentjeikkel megnehezítik az életét. Úgy döntött, hogy mostantól nem lehet hozzászólást írni a képeihez, ezzel szeretné megakadályozni az állandó találgatásokat.
Vágólapra másolva!

"Úgy döntöttem, hogy egy ideig újra tiltani fogom a kommenteket, azért, mert egyszerűen képtelen vagyok olvasni a találgatásokat, kreálásokat.

biztos ismeritek azt, hogy magánélet. Egyszerűen egyes emberek nem hagynak nekem erre időt, és ami egyébként is nehéz, ők még nehezebbé teszik!" - írta a rajongóknak Hódi Pamela legújabb posztjában.

"Tudom, nem mindegy, hogy egy közszereplő milyen szinten enged betekintést a magánéletébe! Én az utóbbi időben visszavettem, mert

Ezt is meg kellett tapasztalnom, hogy milyen érzés nekem, illetve belőletek mit vált ki. Rájöttem, hogy ha nem kaptok információt tőlem, akkor vagy találgattok. (...) Egy komment után a lavina elindul, és mindenki hozzáfűz szerinte egy opciót, az már nem jó!" - fejtegette.

Mint írja, ha nem posztol rögtön egy történésről, akkor már azt írják neki, hogy hazug, ezt sem bírja. "Szívből sajnálom, amiért ennyi türelemmel és tisztelettel nem vagytok páran felém. Tudom, hogy talán nem is rosszból írjátok, csak érdeklődtök, meg hát számotokra az csak 1-2 mondat a Pamela fotója alatt, számomra pedig plusz nehézség kezelni jelenleg az életemben! Én egy kis időt kérek, míg úgy érzem, hogy itt van az ideje erről beszélnem! Bízom benne, megértitek, és akik igazán kedveltek, mellettem lesztek továbbra is!" - áll a bejegyzésben.