Újabb testvérsorozatot kap az Esküdt ellenségek

Law and Order Special Victims Unit - 1999 LAW ORDER SPECIAL VICTIMS UNIT 1999 MARISKA HARGITAY CHRISTOPHER MELONI TELEVISION US TV SERIES Film Stills Personality 40274791
Editorial use only. No book cover usage. Mandatory Credit: Photo by Universal Tv/Kobal/Shutterstock (5884712l) Mariska Hargitay, Christopher Meloni Law and Order Special Victims Unit - 1999 Universal TV Television
Vágólapra másolva!
Újabb sorozattal bővül az Esküdt ellenségek-franchise, kilenc éve nem látott szereplő tér vissza.
Vágólapra másolva!

Az Esküdt ellenségek legsikeresebb testvérsorozata, a Különleges ügyosztály már saját spin-offot is kapott, az NBC ugyanis tizenhárom epizódot rendelt meg egy egyelőre cím nélküli szériából, amelynek Elliot Stabler lesz a központi karaktere.

Elliot Stabler (Christopher Meloni) munkában Forrás: NBC

Stablert a Különleges ügyosztály-ban láthattuk: 1999 és 2011 között játszotta Christopher Meloni, aki azóta az Underground-ban és a Boldog!-ban is hosszabban szerepelt, pár epizódban pedig többek között a True Blood-ban és A szolgálólány meséjé-ben is megjelent.

Amíg Stabler már kilenc éve nyugdíjba vonult a rendőrségtől, addig a kollégái máig dolgoznak a történet szerint: idén februárban a Különleges ügyosztály-nak már a 24. évadját is megrendelték, de már a 21. szezonnal rekordot döntött.