Molnár Anikó súlyos pánikbetegséggel küzdött

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikónak nagy önuralomra van szüksége a karanténban ahhoz, hogy pánikbetegségét kordában tudja tartani.
Vágólapra másolva!

"A pánikbetegségemmel való küzdelmem. Az, hogy ne uralkodjon el rajtam a félelem, és a szorongás érzése. Tizenegy évvel ezelőtt még az utcára sem mertem kilépni, csak az otthonomban éreztem magam biztonságban, mára azonban fordult a kocka, s a bezártsággal kell nap mint nap szembenéznem" - mesélte a Borsnak.

"Az első három négy napban tényleg nem mentem sehova, és éreztem magamon, hogy valami nem okés, kezd eluralkodni rajtam a pánik. Akkor megfogadtam, hogy ha csak egy üveg ásványvízért is, de minden nap elhagyom a házat. (...) Hiszem, hogy

miközben folyamatosan mozgásban vagyok. Nem kell nagy dolgokra gondolni, semmi csoportosulás meg bandázás, csak sétálok egyet vagy éppen beülük az autóba és kocsikázom egy kicsit" - részletezte.

Munkája és félretett pénze nincs, igyekszik nem költeni ebben az időszakban. "Gatyaösszehúzós időszakot él most szerintem mindenki. Én sem költök semmire, nem is lenne miből. Félretett pénzem sincs igazán, úgyhogy most amin csak lehet, próbálok spórolni, és reménykedem, hogy hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba."