Keresztes Ildikó nagyon félti tüdőbeteg édesanyját

keresztes ildikó édesanya vigyázat szülővel vagyok
Vágólapra másolva!
Az énekesnő jól bírja az önkéntes karantént, de 80 éves édesanyjáért aggódik a járvány miatt.
Vágólapra másolva!

Kora miatt is a veszélyeztetett korosztályba tartozik Keresztes Ildikó édesanyja, akinek többször volt baja a tüdejével is az elmúlt években. "Anyukám 80 éves, épp annyi, mint Tina Turner, és ugyanannyira pörög. De most neki is le kell lassulnia, főleg, mert komoly veszélynek van kitéve.

Könnyebben megfázik, megfújja egy kis szél, és máris antibiotikumot kell szednie. Ezért megmondtam neki, hogy nem léphet ki a lakásból, még a szomszédokkal sem csacsoghat. Szerencsére fegyelmezetten viselkedik és roppant pozitív, nem tudom úgy felhívni, hogy ne hahotázzon a telefonba" - mesélte az énekesnő a Ripostnak.

Forrás: TV2

Rendszeresen bevásárol az édesanyjának, aki a testvérével él együtt. Arról is mesélt, hogy ő kifejezetten jól viseli a jelenlegi helyzetet, és igyekszik az ismerőseibe is lelket önteni.

"Most én öntöm a lelket másokba! A magam részéről azért viselem jól ezt a helyzetet, mert elég szélsőséges vagyok. Tudok iszonyatosan pörögni, de ugyanakkor nagyon le is tudok állni, akár hónapokra! Nyilván ez most egy extrém helyzet, de próbálom a jó oldalát nézni. Például rengeteg olyan dolgot csinálok, amire az elmúlt években nem volt időm."