Ismert színész csatlakozott az új Star Wars-sorozathoz

Day One: The IMDb Studio Hosted By The Visa Infinite Lounge At The 2017 Toronto International Film Festival (TIFF) GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
TORONTO, ON - SEPTEMBER 08: Actor Stellan Skarsgard of 'Borg/McEnroe' attends The IMDb Studio Hosted By The Visa Infinite Lounge at The 2017 Toronto International Film Festival at Bisha Hotel & Residences on September 8, 2017 in Toronto, Canada. Rich Polk/Getty Images for IMDb/AFP
Vágólapra másolva!
Stellan Skarsgård is benne lesz egy új Star Wars-sorozatban, a Zsivány Egyes előzményében.
Vágólapra másolva!

A The Mandalorian sikeres, az Obi-Wan Kenobiról szóló széria nem a tervek szerint alakul, készül azonban egy harmadik élőszereplős Star Wars-sorozat is, amely a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet-ben látottak előzményéül szolgál.

A főszereplő már régóta megvan, hisz a sztori Cassian Andor figurája köré fog épülni, akit – akárcsak a Zsivány Egyes-ben – itt is Diego Luna játszik majd.

Diego Luna a Zsivány Egyesben Forrás: Disney

A projekthez frissen csatlakozott két színész: a Csernobil-ért Golden Globe-bal jutalmazott Stellan Skarsgård, valamint Kyle Soller, akit a Poldark-ban láthattunk hosszabban, illetve benne volt Benedict Cumberbatch tavalyi tévéfilmjében, a Brexit: Háborúban mindent szabad-ban is.

Stellan Skarsgård Forrás: AFP/2017 Getty Images/Rich Polk
Kyle Soller Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Zsivány Egyes előzménysorozatában milyen karaktereket fognak játszani, de a világjárvány miatt amúgy is csúszik az egész produkció, az sem kizárt, hogy csak 2022-ben tudják bemutatni.