Csupa jó hírről számol be a járvány alatt egy ismert színész

film Horizontal HEADSHOT
US actor John Krasinski attends Paramount Pictures' "A Quiet Place Part II" world premiere at Rose Theater, Jazz at Lincoln Center on March 8, 2020 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
John Krasinksi YouTube-csatornát indított, ahol csak jó hírekről, pozitív történésekről számol be, ezzel kíván lelket önteni az emberekbe a járvány alatt.
Vágólapra másolva!

A legutóbb a Jack Ryan-szériában, illetve a Hang nélkül-filmekben látott John Krasinksi elindította a Some Good News című videosorozatot, amely egyfajta pozitív híradóként szolgál, csak jó hírekről hallhatunk benne.

John Krasinski Forrás: AFP/Angela Weiss

A színész szerint erre nagy szükségük van az embereknek a világjárvány alatt, azt sem bánja, ha mások is átveszik a formátumot. A csatorna hamar elérte egyébként az egymillió feliratkozót, az első adás – amelyben Krasinki Office-beli kollégájával, Steve Carell-lel is interjút készített – már közel 13 millió megtekintésnél jár:

A második adásban a jó hírek után Krasinski felesége, Emily Blunt is megjelent, majd egy Hamilton-rajongó kislány nagy örömére adtak elő a musicalből egy betétdalt, amihez az eredeti stábtagok is csatlakoztak: