Ada: Az elején zavart, hogy ennyire haszontalannak érzem magam

Pintér Adrienn Ada
Vágólapra másolva!
Az egykori műsorvezető jelenleg Németországban él párjával és ikreivel, már hat hete önkéntes karanténban vannak. Ada kezdetben rosszul érezte magát, ha csak úgy elteltek egymás után a napjai, de megtanulta kezelni a helyzetet, és már másként gondolkodik erről.
Vágólapra másolva!

"Nos, az elmúlt hat, itthon töltött hét alatt eddig nem lett belőlem pék, mesterszakács, nem olvastam ki egy könyvet se, nem tanultam meg egy új nyelvet, de még azt is nehezemre esik tanulgatni, amivel itt amúgy is küszködök. És aznap, amikor nem edzek, lelkifurim lesz, hogy, na, ma se csináltam semmit! Pedig főztem, mostam, takarítottam! Az végülis nem egyenlő a semmivel" - írta bejegyzésében Ada, aki azt is elárulta, hogy nem tartanak semmilyen napirendet, de már emiatt sem aggódik.

"Na bumm, és akkor mi van? Nem elég stressz, hogy bizonytalan minden? Az elején még zavart, hogy ennyire haszontalannak érzem magam, de már elengedtem! Próbálok megtanulni lazítani. Amikor kedvem tartja, edzek, amikor kedvem tartja, makramézok, festek, de ha úgy van, akkor kivégzek egy sorozatot pár nap alatt" - árulta el.