Tóth Gabi: Megváltozott az életem

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő a család.hu oldalon blogol, a második írásában is sajátos humorral mesél érdekes történeteket az anyaság kezdetéről.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi nagyon szeretett volna anya lenni, de sok éven át abban a hitben élt, hogy soha nem lehet az. Amikor megpillantotta a pozitív terhességi tesztet, egészen furcsán reagált. „Amikor meggyőződtem róla, hogy az az izé a kezemben egyértelműen pozitív, teljesen elvesztettem a kontrollt,

Mindenesetre biztosra mentem, mert úgy elhajítottam, mintha tüzes vasat fogtam volna. Utólag belegondolva, szívesen megnézném magam egy rejtett kamerás felvételen, mert szerintem egy csomó képkocka ki is esett. Vélhetően úgy tűnne, mintha egy bolond nő életképeit látnánk az elmegyógyintézetben."

Forrás: Tóth Gabi, Instagram

„Miután képes voltam elhagyni a mosdót, ahol egy csapásra megváltozott az életem, gondolkodás nélkül rárúgtam az ajtót a hálószobában alvó szerelmemre, és össze-vissza ugrálva, pattogva, lóbálva a tesztet, azt kiabáltam: „Úristeen, terheees vagyooook, most mi lesz, Gááábooor, gyereeeeküüüünk leeesz, vége mindenneeeek!!!!" Szerencsétlen ember szerintem

Ahogy kezdett magához térni, realizálódott benne, hogy a hibbant tyúk nagyon is valóság, ráadásul egy hete kérte meg a kezét, és az élete hátralevő részét vele fogja leélni. Vélhetően ez a felismerés megrémítette picit, mert olyan fejet vágott, mint aki szellemet lát. Mondjuk pár hónap távlatából nézve, nem csodálom" – emlékezett Tóth Gabi. Bővebben itt ír az élményeiről.