Leállt A Gyűrűk Ura-sorozat és az Odaát forgatása is a járvány miatt

Odaát
Vágólapra másolva!
A koronavírus terjedése miatt leállították többek között A Gyűrűk Ura-sorozat és az Odaát forgatását is, miközben a Netflix és a Marvel is teljes szünetet rendelt el.
Vágólapra másolva!

Leállt A Gyűrűk Ura-sorozat új-zélandi forgatása, miután a helyi kormány bejelentette, hogy kéthetes karantén vár az országba érkezőkre.

A 800 fős stábból eddig senkit nem diagnosztizáltak koronavírussal, de a járvány terjedését mindenképp szeretnék megelőzni, ezért döntöttek a produkció leállítása mellett. Egyelőre kéthetes szünetről van szó, de meg is hosszabbíthatják.

A Gyűrűk Ura Forrás: AFP/Photo 12

A Warner Bros. tévés ága is úgy döntött, hogy leállítja nagyjából hetven sorozatát, köztük például az Odaát-ot – amelynek jelenleg az utolsó évadja megy, már csak két epizódot kellett volna felvenni ahhoz, hogy befejezzék a szériát.

Odaát Forrás: CW

A Netflix is legalább két hétre felfüggesztette fickiós sorozatai és filmjei forgatását az Egyesült Államokban és Kanadában, így többek között a Stranger Things és a Lucifer következő évadjára is többet kell várni, mint gondoltuk.

Ugyanígy döntött a Marvel Studios is: A Sólyom és a Tél Katonája forgatása után ideiglenesen leállította a Loki és a WandaVízió munkálatait is, vagyis az összes készülő sorozata csúszik, amelyet a Disney+-ra szánt.