Horváth Grétánál gyorsan múlnak a napok, pedig ki sem mozdul

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta önkéntes karanténba vonult a családjával, ahol igyekeznek nagyon odafigyelni egymásra, és együtt, békésen átvészelni ezt az időszakot.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz győztes párosa néhány hete házasodott össze, az önkéntes karanténban próbálnak segíteni egymásnak.

"Mi jól vagyunk, nem veszekszünk, nem feszülünk egymásnak és nem piszkáljuk a másikat. Ázsiában megtanultuk mind a ketten, mi az, hogy együtt megoldást találni a konfliktusokra. Ezt csodásan alkalmazzuk is. Egyszerűen csak hagyjuk élni a másikat. Hagyom, hogy azt tegye amihez kedve van. Ha számítógépezik a barátaival kihangosítva és üvöltenek közben, akkor nem állok felette és durcásan hisztizve kérem, hogy filmezzen velem. Hagyom, én meg addig pakolok, főzök" - mesélte Horváth Gréta az Instagramján.

"Ha nekem vannak nehezebb napjaim, akkor a kedvemre tesz. Hoz nekem pár olyan falatot, amit tudok enni, segít mosni, teregetni, anélkül, hogy meg kellene kérnem rá. Filipke élvezi a helyzetet, neki semmi különös nincs ebben. Játszik, tetszik neki, hogy együtt a család egész nap. Bari sokat tanul vele, együtt fürdenek, esznek, fociznak.

Rend van mindenhol, illatos minden. Udvar is rendben. Ma fűszernövényeket ültetünk és neveljük majd felváltva. Igazából sokkal nehezebb volt a fejemben az itthoni lét gondolata, ennyi napra bezárva, de esküszöm nektek, úgy mennek a napok, hogy azt veszem észre, megint elindult egy új hét. Bízom benne, hogy hamarosan vissza fogjuk kapni a régi életünk. Egy jó tanács, hagyd a másikat békén! Ne piszkáld, ne noszogasd!" - javasolta a rajongóknak.