A Dal 2020: Pál Dénes csalódott a kiesés miatt

A Dal A Dal 2020-as első elődöntője
Pál Dénes
A Dal 2020-as első elődöntője
Vágólapra másolva!
Pál Dénes A Dal 2020 második elődöntőjében lépett színpadra, de kiesett, nem került be a döntőbe. Közösségi oldalán írt a műsor után: egyrészt csalódott, másrészt örül a díjnak, amit kaptak.
Vágólapra másolva!

"Nagyon köszönjük a rengeteg támogatást nektek! Egyik szemem sír, a másik nevet. Nyilván hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok csalódott, hogy kiestünk. Viszont egy profi csapattal sikerült ma színpadra lépnem, akik egytől egyig remek emberek!" - írta az énekes a kiesés után.

"Köszönöm nekik és mindenki másnak is, aki dolgozott ezen a produkción, illetve azon volt, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból és a dalból! Gratulálok Molnár Tominak a díjhoz, és köszönöm, hogy ismét együtt dolgozhattunk! Nincs megállás, folytatjuk, az idén is rengeteg helyen találkozhatunk még! Nagyon készülünk és készülnek az új dalok is! Hamarosan találkozunk, legyetek jók!' - áll az oldalán.

Még nincs vége

A most kiesett produkcióknak sem ért még véget a verseny, hiszen a www.adal.hu oldal Akusztik menüpontja alatt mind a 30 versenydal akusztikus változatára lehet szavazni március 4-én éjfélig. A Dal Akusztik győztesét a műsor döntőjében jelentik be.

A március 7-i döntőben továbbá kiderül, mely dal lesz az év magyar slágere, amelynek győztese felléphet a legnevesebb hazai fesztiválokon, így például a Volt Fesztiválon és a Strand Fesztiválon, valamint az MTVA számos egyéb megjelenéssel is támogatja az előadót, ezáltal pedig a magyar könnyűzene fejlődését.