A Dal műsorvezetője, Freddie elmondta, miért fontos szavazni

A Dal 2020, Freddie
Vágólapra másolva!
Az énekesnek egy gerincsérv miatt szinte elviselhetetlen csípőfájdalmai voltak. Több fellépését is lemondta, műtéttel riogatták az orvosok, amiből nem kért, inkább természetes módszereket alkalmazott. Arról is beszélt, miért nagyon fontos A Dal nézőinek voksa. 
Vágólapra másolva!

"Nincs semmi baja már a gerincemnek. Kontroll és gyógytorna, amire szükségem van, közben járok az edzőterembe is, ugyanis mondták az orvosok, hogy bátran terheljem, nem beszélve arról, hogy folyamatosan formában kell tartanom magam a fellépéseim és persze A Dal 2020 miatt is" - mesélte a BorsnakFreddie, aki szerint a megújult formátum és a tény, hogy a győztes 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét, még izgalmasabbá tette a dalválasztót.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Az új pontozási rendszerünk szerint akár a legelső is kieshet, ha nem kap elég szavazatot a közönségtől. Muriel Kávés című dala a második legjobb pontszámot kapta – Vincze Lilla 10 pontot is adott neki –, a nézők mégis úgy döntöttek, hogy búcsúzniuk kell. Ezért is érdemes a rajongóknak is nézni az adást, és minél több voksot leadni kedvencükre" - részletezte.