Látni a szemeiben, hogy sunyi ember - ellenségek az Exatlonban

Exatlon
Vágólapra másolva!
Dávid és Zozo háromból hármat hozott, maradnak a Bajnokok a villában, 6-6 után 10-7-re nyertek. A Kihívók már meg is találták a legfőbb ellenséget.
Vágólapra másolva!

A hétfői napnak is nagy a tétje a TV2 sportrealityjében, mert egyáltalán nem mindegy, hogy egy csapat egy medencés villában, luxusban készül egész héten a versenyekre, vagy épp egy puritán faházban, ahol az összes bútorzat mindössze pár kényelmetlen ágy. Most 6-6-ig együtt mentek a csapatok, 10-7 lett a vége a Bajnokoknak, Zozo hozta az utolsó pontot.

TV2

Viki háromból hármat nyert a lányoknál, de ez nem volt elég a kékeknek. „Partiban voltunk, és a társaim is mindent megtettek. A bajnokok gyorsabbak voltak a pályán, de nem adjuk fel" - jelezte. Zalán szerint más terepen jobban mennek majd. „Ez nem a mi pályánk, a bajnokoknak jobban fekszik. A lányokra büszke vagyok, szépen teljesítettek."

TV2

A kékek estére azonban borongós hangulatba kerültek, Mórádi Zsolt személyében meg is találták a fő ellenséget. „Lehet látni a szemeiben, hogy sunyi ember" – mondta róla az adás vége felé Zalán, Adu pedig helyeselt. „Ő ott az irányító központ.

ne jöjjön azzal a szöveggel, hogy csapat így, csapat úgy!" – morgolódott. Dorci sem szereti a rivális legjobbját: „Egyértelmű, hogy csak magát nézi, a statisztikáját."

Mórádi Zsoltról eddig pont nem úgy tűnt az adások alapján, hogy olyan lenne, mint aki nem foglalkozik a többiekkel: sokat beszél mindenkivel, este együtt elemzik a futamokat. Ha pedig nézné a saját számait, az sem lenne különös, mert egy darabig valóban csapatjáték az Exatlon, de egy idő után már mindenki magáért küzd, és nem mindegy, hány győzelem áll mögötte.