Exatlon-kieső: Adu megérdemli a fődíjat, Zalán rokonszenves

Vágólapra másolva!
Dicsérte az ellenfelet is Harcsa Norbi, a TV2-n látható Exatlon legutóbbi kiesője, de nem kisgyerekes szülőnek való a sportreality, vélekedett.
Vágólapra másolva!

Harcsa Norbert - aki pont akkor esett ki, mire épp jó formába lendült - a Mokkában elmondta, hogy nagy előnyben vannak azok, akik az alapcsapattal érkeztek, mert volt idejük megszokni a pályákat. „Tévében sokkal könnyebbnek tűnt... valójában nagyon nehéz. Dinamikus, sűrű mozgást igényel egy pálya. Én napi 8-10 kilométert lefutok, de az Exatlon így is nagyon megterhelő. Akrobatáknak, kézilabdásoknak van kitalálva" - vélekedett.

TV2

Nem jó vesztesek, nem jó győztesek, mondta a Kihívókról, Zalánt kifejezetten szimpatikusnak tartja. „Mórádi Zsolti stabil, kimagaslik a mezőnyből. Nála viszont benne a pakliban, hogy lesérül. Emberi oldalról Adu Laci érdemli meg leginkább a pénzt. A lányok közül Gabi, Dorka, Brigi nyerhet" - tűnődött.

A Bajnokok közt jól érezte magát, szerinte, ha nincs kamera a környéken, épp olyanok, mint amit látunk. Türelmet, biztatást kapott, pedig „dühítően gyenge" volt az elején. A gyerekéért minden nap izgult, úgy véli nem való olyannak a műsor, akinek otthon kell hagynia a kisgyerekét.

A reality ma este a villajátékkal folytatódik.