Exatlon: Szandi csomagolhat, felbomlott az egység

exatlon
Vágólapra másolva!
Hátrányból nyertek a Kihívók a TV2 sportrealityjében.
Vágólapra másolva!

Letaglózva érkeztek vissza a villába a Bajnokok, 10-8-ra elveszítették az egyik legfontosabb napot, így tőlük esik ki ember a pénteki adásnapon. Mivel a legrosszabb statisztikája Kocsis Alexandrának van, ő biztos párbajozik, Gabinak kell ellenfelet jelölnie. Szandi gyorsaságban sokszor veri ellenfelét, de az ügyességi rész nem megy neki, kieshet péntek este.

tv2

„Kevesek voltunk ma" – summázta Zozo, és ebben benne volt minden. „Én azt hittem, hogy ez nem történhet meg. Soha nem hittem, hogy ilyen helyzetbe kerülök" – ingatta a fejét keseregve Busa Gabi, két női csapattársa közül kell kijelölnie valakit. Természetesen elsírta magát, de ebben nincs semmi megvetendő: két hónapja nem látta a családját, a barátait, napi szinten éri új stressz – ráadásul az első héten közölte, hogy ő akkor is pityereg, ha boldog, akkor is, ha szomorú.

Megy az intrika

A csütörtöki adásból kiderült az is, hogy felbomlott a pirosak legendás csapategysége, elindult az intrika: többen összejöttek arról sutyorogni, hogy Busa Gabinak csak azért jó a statisztikája, mert Mórádi Zsolt régi ismerőse, így mindig a könnyebb ellenfeleket kapja. Zsolt kimondatlanul a csapat esze és főnöke, a legtöbben elfogadják, amit ő javasol a választások előtt.

Kocsis Alexandra remek realityszereplő, jó sportoló, de most lehet, hogy kiesik zv2

Szandi tehát megint a szakadék szélén: ha csak a számokat nézzük, szinte biztos kieső, de nem szabad elfelejteni, hogy visszajött már párbajról, Koloszár Enikőt is ő ejtette ki. Szandi a hét elejéig 83 futamot teljesített, 24 győzelem mellett 59 vereséget szenvedett el, ez 28%, a mezőnyben sajnos a leggyengébb.