16 millió nézőnél jár A Dal énekesnőjének két videója

Nági
Vágólapra másolva!
Nági szombat este lép fel A Dalban, a Duna Televízión. Egyik videója külföldön is szép sikert aratott.
Vágólapra másolva!

Nagy Brigitta, azaz Nági Hajdúböszörményben született, ott nőtt fel egy szép nagy családban: hatan vannak lánytestvére, ő a harmadik a sorban. „A zene gyerekkorunk óta folyamatosan jelen volt az életünkben: nagypapám hegedűművész, neki volt otthon egy kis zeneszobája, és mivel nagyon közel lakott hozzánk, rendszeresen ott tanyáztunk és pötyögtettük a hangszereit" - mesélte.

Nági, Instagram

Érettségi után költözött Pestre, és kezdte el tanulmányait a Kőbányai Zenei Stúdióban, ezt énekszakon el is végezte. De honnan ered a beceneve? „A konzi közben volt lehetőségem óceánjáró hajón énekelni egy zenekarral, és az ottani személyzet a vezetéknevemen szólított, ami ugyebár angolul úgy hangzik, hogy Nági, rövid á-val ejtve.

és miután hazajöttem, elmeséltem a barátaimnak, akik azóta így szólítanak. Sőt, még egy jelenséget is elneveztek, nágizásnak hívják azt, amikor – az ő szavukkal élve – bájosan ügyetlenkedek, ami gyakran előfordul" – nyilatkozta.

Nági, Instagram

Zenei téren azonban nem jellemző rá ez a „bájos ügyetlenkedés." A Follow The Flow - Nem tudja senki Nági, Betti és Szelina előadásában a YouTube-on 5,8 milliónál, a Facebookon 5,4 millió megtekintésnél jár.

Az énekesnő - aki szombat este a Duna TV-n, A Dalban lép fel ezzel a szerzeménnyel - egy másik igen népszerű videót is készített, ahol Michael Jacksontól énekli a They don't care about us-t, ez a Facebookon 2,9 milliónál tart, a YouTube-on pedig 1,9 millióan látták, köztük sok külföldi. Alább a két videó: