Voith Ági elárulta, milyen volt a munka egykori szerelme, Bodrogi Gyula oldalán

Bodrogi Gyula, Doktor Balaton
Vágólapra másolva!
Voith Ági a Doktor Balaton címmel induló, új TV2-es napi sorozat egyik fő karaktereként tűnik fel ma este a tévében, ráadásul egykori szerelme, Bodrogi Gyula oldalán.
Vágólapra másolva!

"A Bordroginak is van egy unokája és nekem is, az unokák között van egy kedves kapcsolat, finoman fogalmazva, és mi is együtt vagyunk, mármint a karaktereink. Egy pár vagyunk, és Bodrogi unoka kisbuszával világkörüli útra indulunk, szökünk. Én abban bízom, hogy egyszer ez tényleg megvalósul" - mesélte a színésznő a Blikknek.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A lapnak arról is mesélt, milyen volt a közös munka Bodrogi Gyulával. "Csak azt tudom mondani, hogy természetes, a mai napig van egy közös előadóestünk,

A Gyulával mindig remek a munka, ráadásul állandóan cukkoljuk egymást, meg viccelődünk, és rengeteget vitatkoztunk, most már nem annyira, de régen, mindig a színházon vesztünk össze. Na, de ennél a forgatásnál is folyik az egymás cukkolása."

"Mindig nagy volt a szám, ha finom akarok lenni, ami a szívemen az a számon. Gyula pedig egy nyugodt, mindenkivel kedves ember, aki nem húzza fel könnyen magát. Én nem bírom a hazugságot, az álságot, én sajnos mindig megmondom a véleményemet. Pedig nagyon sokszor nem kellene, pontosan ismerem ezeknek a hátrányait, de hát ilyen vagyok" - tette hozzá.