Palik László: Nekünk is a semmiből érkezett meg az életünkbe ez a járvány

Palik László, Exatlon Hungary
Vágólapra másolva!
Az előző széria tapasztalatait is felhasználják, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között folyhasson le a verseny, mondta az Exatlon Hungary előkészületeiről Palik László a műsort megelőzően.
Vágólapra másolva!

A műsor készítői nem voltak könnyű helyzetben az előző széria forgatásakor, hiszen a semmiből csapott le a vírus, ugyanakkor a történtek egyfajta tanulságként is szolgálnak, ahol olyan tapasztalatokkal gazdagodtak, melyek most sokat érnek.

Ezek a tapasztalatok életfontosságúak lettek, hiszen az előkészület hónapjai alatt mindent ezek alapján alakítottunk ki a török kollégáinkkal" - mondta a műsorvezető a Blikknek, de nem csak a versenyzők, a saját egészsége szempontjából is fontosnak tartja, hogy fitt legyen és kellő energiával tudja ellátni feladatait.

Forrás: Instagram/Palik László

"Két dologban hiszek: a táplálkozás szabályozásában és a napi sportban. Idestova több, mint egy évtizede csak zöldséget és gyümölcsöt eszem, nem biztos, hogy ez nagyon tudományos, de nekem bevált. Emellett a napi sport az, amit elengedhetetlennek tartok. Mindegy, hogy hétköznap van vagy hétvége, hogy Magyarországon vagyok vagy a Dominikai Köztársaságban, nem múlhat el úgy nap, hogy valamit ne sportoljak. Futok, súlyzós edzéseket végzek és egy héten legalább háromszor felülök egy evezőgépre" - tette hozzá.

Hiszem, hogy aki a sportot és az Exatlont szereti, az most valami olyat fog látni, amit még soha az eddigi évek alatt" - árulta el a műsorról.