Luxusfeleség bújt meg a Macskanő jelmeze alatt, a Varjú továbbjutott a Nicsak, ki vagyok?-ban

Nicsak, ki vagyok?
Vágólapra másolva!
A titokzatos Varjú továbbjutott a középdöntőbe, a Macskanő pedig lelepleződött. Csősz Bogi volt a maskara alatt, ezzel pontot szerzett az Ábel-Király-Csonka trió a TV2 műsorában. 
Vágólapra másolva!

A Nicsak, ki vagyok? december 6-i adásának első leleplezett előadója Oszvald Marika, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes volt, a második körben Szegedi Ferenc Fecsó bukkant fel a maskara alól. A TV2 show-jának harmadik fordulója arról döntött, hogy ki jut tovább, és ki lepleződik le még ebben az adásban.

tv2
Nicsak, ki vagyok? TV2

A titokzatos Holló érkezett, Majka egyik dalát adta elő. Ábel Anita szerint elképesztően színes karakter, nála még Száraz Dénes neve is felmerült. Király Viktor arról elmélkedett, hogy lehet Kamarás Iván, csak átalakította a hangját. Mádai Vivienék összesen hét tippet adtak le a Varjúra, kettőt ebből elvettek. A másik társaság hat nevet dobott be, ebből is eltűnt kettő. Király Viktorék és Kajdi Csabáék is Kamarás Ivánt vélték felfedezni a maskara alatt.

A Macskanő szintén fellépett harmadjára, Janicsák Vecát is emlegette egy tippelő, Stohl Lucát is bedobta Ábel Anita, Csonka András Marcellinával viccelődött, Pápai Joci pedig különös okból Orosz Barbarát hozta szóba. A sok név ellenére a kettes csapat biztosra mondta Csősz Bogit, az egyes pedig Orosz Barbarát tippelte.

Végül a Varjú továbbjutott a középdöntőbe, a Macskanő pedig lelepleződött. Csősz Bogi volt az, ezzel pontot szerzett az Ábel-Király-Csonka trió.