Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Fűtés és áram nélkül él Jolly apja

Jolly
Vágólapra másolva!
Nagykátán él Tarcsi Sándor, aki alkalmi munkákból igyekszik fenntartani magát, de egy korábbi balesete és az ital iránti szenvedélye miatt az élete kisiklott - írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

A férfinak komoly alkoholproblémái vannak, ami miatt az évek során egyre lejjebb csúszott. Ma már sem villany, sem fűtés nincs a házában. "Az idejét sem tudom, mikor láttam Jollyt utoljára. Megvan annak már egy éve is.

Persze jól jönne a segítsége, hiszen valóban nincs már se villanyom, se fűtésem a kisházamban" - mondta a lapnak.

Forrás: Jolly / Instagram

"Bárcsak meglátogatna a fiam! Nagyon szeretném, ha legalább karácsonykor eljönne! Ha ezt megteszi, ígérem, újra elvonóra megyek és leteszem az italt" - fogadkozott Jolly édesapja, aki nem tagadja, gyakran kicsordul a könnye, ha fiára gondol. „Minden áldott nap eszembe jut a fiam, és ha csak tehetem, meghallgatom a dalait is. Ha hallom énekelni, elsírom magam, mert annyira hiányzik nekem. Ha beszélnek vele, mondják meg, hogy millió puszit küldök neki!" - üzente.

"Nem értem ezt az egészet! Szerintem ezt nem a médián keresztül kell intéznünk. Apám tudja a számomat, bármikor felveheti velem a kapcsolatot" - reaált apja szavaira a zenész.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről