Egyértelműen felismerték a Nicsak, ki vagyok? szereplőjét a zsűritagok

Nicsak, ki vagyok?
Vágólapra másolva!
Újabb leleplezés volt a Nicsak, ki vagyok?-ban, ezúttal a Vihar vette le a jelmezét.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, december 20-i adásban a zsűri elsőre a Vihart, majd a Babát mentette meg, a Molylepke és a Pók maradt a színpadon, Ábel Anita utóbbinak adott még legalább egy esélyt. A Molylepke mutatta meg tehát elsőnek, kit rejt a maskara: Radics Gigi volt.

A második körben a Pók kezdett, Baukó Éva, Fresh Andi, Majoros Hajnalka neve is felbukkant – az látszott, hogy viszonylag alacsony, jó testű nőről van szó. A Baba érkezett, Pápai Joci Orosz Barbara nevét ordibálta, de érkezett tipp Judyra, Hosszú Katinkára, Görög Zitára, Anettkára, Oroszlán Szonjára, de még Eke Angélát is bedobták. A Vihar fellépése után Bódi Margó tűnt befutónak, pláne, hogy a „Távol-kelet" is elhangzott segítségéként – Bódiék a járvány előtt minden télen Thaiföldön időztek pár hetet.

Nicsak, ki vagyok? tv2

Végül a Vihar fedte fel magát, tényleg Bódi Margó volt a fellépő. Az első körben Nena nagy slágerét, a 99 Luftballons-t énekelte németül, de akkor még nem tudták, ki van a maskara alatt. Nena nemrég lett 60 éves, itt megnézhet róla egy képgalériát, új fotókkal.