A járvány alatt pofátlanul utazgattak a sztárok, semmibe véve a korlátozásokat

Ben Affleck ,Madonna, Kim Kardashian Justin Bieber
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian a 40. születésnapja alkalmából egy privát szigetre utazott a családjával, amivel sok rajongóját is feldühítette, hisz a luxusnyaralás egyrészt egymillió dollárba került, másrészt a világjárvány közepén zajlott – amikor az átlagembereknek nemcsak pénzük, de már lehetőségük sem volt utazgatni. A sztárok közül azonban nem Kardashian volt az egyetlen, aki a korlátozásokra fittyet hányva, olykor hasonlóan fényűző körülmények között töltötte a vakációját.
Vágólapra másolva!

Kylie és Kendall Jenner

A Kardashian lányok féltestvérei sem tudtak nyugton maradni, Kylie Jenner például egészen Párizsig ment az után, hogy Los Angelesben mindenkinek azt tanácsolták, maradjon otthon, ne is érintkezzen senkivel a saját háztartásán kívül. A kirándulást valószínűleg üzleti útként engedélyezték – miután Jennernek párizsi kozmetikai cégeknél is vannak érdekeltségei –, a nő azonban komplett fotósorozatokon mutogatta magát a város különböző pontjain, többnyire maszk nélkül.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Kendall Jenner ehhez képest csak a szomszédba ment, de legalább egy államhatárt átlépett közben, hisz a kaliforniai Los Angeles helyett az arizonai Sedonában látták Devin Booker kosársztárral – akivel állítólag csak barátok, vagyis aligha élnek egy háztartásban. Az útjukról tudósító TMZ-nek egy forrás azt mondta, a fiataloknak csak szükségük volt egy kis levegőre, ezért ültek autóba. Más kérdés, hogy ha egyenesen Sedonába mentek, az is egy hétórás út (csak oda), miközben Los Angelesben mindkettejüknek több száz négyzetméteres, jól felszerelt háza van, ahol azért elviselhető lett volna a bezártság.

Timothée Chalamet

Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz

A színészről és Eiza González énekesnőről akkor derült ki, hogy egy párt alkotnak, amikor júniusban együtt látták őket Mexikóban, Cabo San Lucasban. Az időzítés nagyon rossz volt, hisz egyrészt New Yorkból indultak, ami akkor a járvány egyik gócpontjának számított az Egyesült Államokban, másrészt a nyaralásuk pont arra a hétre esett, amikor Mexikóban addig a legtöbben haltak meg a koronavírus miatt – vagyis oda és vissza is jó esély volt rá, hogy terjesztik a vírust. Nem csoda, hogy a rajongók nekik estek a közösségi oldalakon, ráadásul azóta már nincsenek is együtt.

Ben Affleck

Forrás: Instagram/ana_d_armas

A színész és új barátnője, Ana de Armas pont márciusban kezdtek el randizni, amikor az Egyesült Államokban is elkezdődtek a korlátozások – ez azonban nemigen zavarta őket abban, hogy végigjárják az ilyenkor szokásos lépcsőfokokat. Júniusra Affleck már az anyjának is bemutatta a színésznőt, csakhogy ehhez Kaliforniából Georgiába kellett utazniuk – ráadásul a People magazin olyan fotót is közölt róluk, ahol maszk nélkül álldogáltak a 78 éves, vagyis veszélyeztetett korban lévő mama mellett.

Madonna

Forrás: Instagram/Madonna

Az énekesnő májusban utazott Londonból New Yorkba, „halaszthatatlan" ügy miatt: egy barátja, a fotós Steven Klein születésnapi bulijára. Madonna ráadásul úgy szállt repülőre, hogy épp a koronavírustesztje eredményére várt, nem lehetett biztos abban, hogy egészséges – mint ahogy nem is volt teljesen az, legalábbis az antitestvizsgálat kimutatta, hogy valamikor átesett a betegségen. A sztár még a parti előtt kézhez kapta az eredményt, de így is emberek közé ment, holott akár még fertőzhetett is.

Justin Bieber

Forrás: YouTube

Az énekes elvileg a feleségével, Hailey Baldwinnal elbarikádozta magát kanadai otthonukban, de aztán nem bírta ki, hogy ne lássa a családját. Májusban a fiatalabb testvéreivel fotózkodott maszk nélkül, és bár a szabadban voltak, a megfelelő távolságot biztosan nem tartották. A következő hónapban már nagyobb, autós túrára is vállalkoztak a feleségével, a lány Instagram-posztjai szerint Utah-ban és Oregonban barangoltak, amihez ugye a kanadai-amerikai határt is át kellett lépniük.