Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Koronavírus miatt vittek kórházba egy Emmy-díjas színészt

A la maison blanche SQUARE FORMAT
A la maison blanche The west wing 1999 Richard Schiff Serie tv COLLECTION CHRISTOPHEL © John Wells Productions / WARNER BROS TV
Vágólapra másolva!
Kórházba került a koronavírusos Richard Schiff, miközben színésznő felesége, a szintén beteg Sheila Kelley otthon gyógyul.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, egy színész házaspár, Richard Schiff és Sheila Kelley is megfertőződött a koronavírussal, a férj pedig valamikor a napokban kórházba is került.

Sheila Kelley és Richard Schiff Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"Az elmúlt 72 óra kemény volt" – írta az Instagramon Kelley, miközben Schiff a Twitteren erősítette meg, hogy kórházban van: gyógyszert, oxigént és szteroidokat kap, a bejegyzése szerint napról napra erősödik.

A házaspár jelenleg a Doktor Murphy-ben szerepel együtt, de a Deadline szerint tudták úgy alakítani a negyedik évad forgatását, hogy egy darabig nélkülözni tudják őket – vagyis a munkálatok egyelőre nem álltak le.

Schiff Az elnök emberei-ben nyújtott alakításáért Emmy-díjat kapott 2000-ben, de olyan szériákból is ismerős lehet, mint a Képmás, a Nagypályások vagy A viszony; Kelley pedig többek között az L.A. Law-ban és a Gossip Girl – A pletykafészek-ben játszott hosszabban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről