Détár Enikőnek a párkapcsolatára is hat a Dancing with the Stars

dancing with the stars 2020 DÉTÁR ENIKŐ ÉS BARANYA DÁVID
Vágólapra másolva!
Détár Enikőnek sokat ad a Dancing with the Stars, lelkileg és fizikailag is komoly hatással van rá.
Vágólapra másolva!

Détár Enikő a Blikknek mesélt arról, hogy a Dancing with the Stars vélhetően a párkapcsolatára is pozitívan hat majd, hisz "mint embernek és mint nőnek is sokat ad a tánc", a párja, Péter egy magabiztosabb nőt fog kapni a műsor végeztével.

Détár Enikő és táncpartnere, Baranya Dávid a Dancing with the Stars promóképén Forrás: TV2

Enikőnek a teste is megváltozott a sok gyakorlástól, erről így mesélt: "Sok fizikai munkával jár ez a műsor, amelynek nemcsak lelkileg, de fizikailag is vannak hatásai. Eddig közel öt kilót fogytam, illetve az egész testem sokkal izmosabb lett, ami, bevallom, tetszik. Nem is fogom abbahagyni a testedzést, és ha vége a műsornak, sportolni fogok, amit eléggé hanyagoltam eddig."

Szerelmével, Péterrel egyébként hét éve vannak együtt, nemrég maradtak kettesben, miután a színésznő fia elköltözött otthonról. "Amellett, hogy sosem érdekeltek a babonák, azt gondolom, nem a hetedik évben, hanem az első két-három esztendő után jön az első nagy fordulópont, akkor tűnik el a rózsaszín köd" – mondta Enikő arról, hogy sokan vízválasztónak tartják egy kapcsolatban a hetedik évet.