Támadják Gabriela Spanicot, mert nem utazott el az édesanyja temetésére

Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
Kommentelők támadják Gabriela Spanicot, mert nem utazott el az édesanyja temetésére. A színésznő azonban akkor sem ért volna oda a temetésre, ha azonnal elindul.
Vágólapra másolva!

Gabriela Spanic a Dancing with the Stars második élő show-jának végén tudta meg, hogy meghalt az édesanyja. A TV2 közlése szerint az énekesnő édesanyja egy ideje már küzdött a rákkal. Spanic magyarországi útját megelőzően Norma asszony kemoterápiás kezelést kapott. Úgy tűnt, a terápia sikeres volt, mert ezt követően egyértelműen jobban érezte magát, s a leletei is javultak. Néhány nappal a halálát megelőzően azonban hirtelen romlásnak indult az állapota, és a szombati show napján már lehetett tudni, nem kerülhető el a tragédia.

„Drága angyalaim. Köszönök minden egyes üzenetet, megtöltenek szeretettel és békével. Mellékelem a menedzserem levelét, ez az egyetlen igazság ebben az ügyben. A családom és én

Testvéreimmel együtt el tudtunk búcsúzni tőle, az én esetemben akkor, amikor elindultam a show-ra. Ő most már Isten országában van" – írta az énekesnő.

Gabriela Spanic Forrás: TV2 Sajtószoba

A menedzser sajtóközleményében az áll, hogy a műsor előtt videóhívásban volt Spanic és édesanyja, a színésznő végigcsinálta a szombat esti show-t, és egy órával később értesült arról, hogy meghalt az édesanyja. Sajnálja, hogy nem tudott ott lenni a temetésen, mert az másnap volt – így viszont mindenképp marad a TV2 szombat esti táncos műsorában.

A pandémia miatt igen bonyolult manapság repülővel utazni, a kereskedelmi járatoknak csak töredéke üzemel, nem egyszerű 12 óra alatt átjutni egy másik kontinensre. Spanic akkor sem ért volna a temetésre, ha a show utáni nap elindul,

ugyanis Mexikóban az a szokás, hogy a halál beállta után 24 órával minden esetben végső búcsút vesznek a szerettüktől.

Ez azonban nem zavarta a kommentelőket a Ripost szerint:

„Ez hihetetlen, komolyan. Nincs az az indok, ami elszakítana a végstádiumú szerettemtől! Ilyen lelketlen ez a nő. Nem is lehet erre mit mondani, annyira abszurd."

„El nem utaztam volna, szombaton pedig az ő helyében fel sem léptem volna, most már, szerintem, késő bármit is nyilatkoznia."

„Már el sem szabad lett volna utazni, ha ilyen nagy beteg volt az imádott édesanyja. Ott lett volna a helye mellette. Ez csak mosdatás. A többi az ő dolga. Számoljon el a lelkiismeretével."