Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ozzy Osbourne állítólag napi háromszor szexelt

Ozzy Osbourne
Vágólapra másolva!
Sharon Osbourne nem szégyenlős, és azt állítja, még mindig heti többször szeretkezik férjével, Ozzyval.
Vágólapra másolva!

Ozzy Osbourne a rockzene egyik élő legendája, kész csoda, hogy 71 évesen még életben van, elég megnézni a Dirt című Mötley Crüe-filmet, amelyben az akkor már középkorú – drogfüggő és alkoholista - Ozzy lepipálja a banda tagjait.

Felesége, a 67 éves Sharon a minap elárulta, hogy férje szexuálisan mindig is nagyon aktív volt, szinte mániákusan vágyott a közösülésre. Sharon szerint nem titok, hogy régen intenzíven szeretkeztek, napi háromszor: „Mostanában sokkal kevesebb... mondjuk párszor egy héten, ami normális egy hosszú-hosszú kapcsolatban."

Ozzy Osbourne

1982-ben házasodott meg a Black Sabbath énekese (az angol heavy metal együttest John „Ozzy" Osbourne, Tony Iommi, Terence „Geezer" Butler és Bill Ward alapította). Ozzy és Sharon kezdetben igen vad házasságából három gyerek született, Aimee (37), Kelly (35) és Jack (34). Őket is sokan ismerik, szerepeltek az Osbournes valóságshow-ban, amelyből 4 évad, 52 rész készült.

Érdekesség, hogy 2016-ban, amikor Ozzy már 67 éves volt, a páros szétvált egy időre, mert a rockénekes viszonyba kezdett. A felesége végül megbocsátott neki, egy év után újra együtt voltak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről