Egy szikla volt - kollégái emlékeznek a Két pasi meg egy kicsi meghalt sztárjára

két pasi meg egy kicsi
Vágólapra másolva!
Színészek és producerek búcsúznak a 77 évesen elhunyt Conchata Ferrelltől.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, meghalt a népszerű komédiasorozat bejárónője, Berta, aki 12 éven keresztül forgatott a sorozattal. Már az első évadban is szerepelt, nagyon hamar a nézők kedvence lett szókimondó, szarkasztikus stílusa miatt.

Chuck Lorre volt a CBS sorozatának egyik vezetője, producer és kreátor, szerinte mindenki szerette Ferrellt, akinek Chatty volt a beceneve. „Tizenkét évad fenn és lenn, nagyon-nagyon sok nevetéssel. Ő egy szikla volt. Az egyik legnagyobb. Kiváltságosnak érzem magam, hogy barátomnak hívhattam őt" – írta. Lee Aronsohn, aki szintén kreátor és producer volt a világhírű sorozatnál, csodálatos asszonyként emlékezik „Bertára", aki mellett jó volt ott lenni a szettben.

Jon Cryer a szerencsétlen Alan Harpert alakította 12 évadon át, ő korábban nem találkozott a színésznővel, csak az első évad második részének felvételén. „Szerencsésnek éreztem magam, hogy sikerült leszerződtetni. Mondtam neki, hogy nagy rajongója vagyok, de ezt nem hitte el."

Charlie Sheen volt Charlie Harper a sorozatban, nyolc évadon keresztül, míg állandó botrányai miatt ki nem rúgták saját sorozatából. Ő jószívű barátként, igazi profiként emlékezett meg az elhunytról. Marin Hinkle, Alan első felesége szerint Berta volt a férfias sorozat női szíve és lelke.

Melanie Lynskey, aki a szomszéd Rose-t alakította, szintén szeretettel gondol a volt kolléganőre, ő azt emelte ki, hogy Conchata férje minden forgatáson ott volt, látható büszkeséggel, de a színésznő lánya is gyakran beült nézőnek.